Garantieverlenging

MACK Worldwide Extended Warranty

Al sinds 1938 is Mack Camera & Video Service een vertrouwde naam voor service en reparatie van foto- en videoapparatuur. De professionele medewerkers van Mack, van klantenservice tot de technici zijnal heel vaak een waardevolle back-up voor foto- en videoliefhebbers gebleken. De Mack Worldwide Extended Warranty verzekert je tegen de kosten van reparaties zoals die onder de fabrieksgarantie vallen. Allen op ieder moment en waar dan ook ter wereld. Met hun wereldwijde service- en customer care is Mack een unieke wereldwijde garantieverzekeraar. Want Mack helpt, waar je ook bent. Mack Warranty maakt nu net het verschil als je jaren lang wilt vertrouwen op je foto- en videoapparatuur.

Waarom een MACK garantie?


  • Onderdelen en arbeidsloon zijn tijdens de looptijd van de verlengde garantie verzekerd
  • Geen eigen risico
  • De verlengde garantie is beschikbaar voor alle merken
  • Vervanging van het apparaat indien het niet door de fabrikant kan worden gerepareerd
  • Lokale service centers beschikbaar voor de meeste apparatuur

Overdraagbaar

De beste manier om de marktwaarde van je apparatuur te vergroten, is om bij verkoop van je apparatuur de nieuwe eigenaar aan te bieden om de wereldwijde garantie te behouden. Vrijwel alle uitgebreide Mack-garanties kunnen tegen een kleine vergoeding naar een nieuwe eigenaar worden overdragen. Dat geeft niet alleen extra waarde aan je apparatuur, maar de nieuwe eigenaar wordt ook gegarandeerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid van de apparatuur.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele extra garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.

Looptijd

De garantieverlenging van Mack heeft een looptijd van 3 jaar.Naar de Mack-garantieproducten