Calumet voor bedrijven en instellingen

Calumet levert niet alleen aan particulieren maar ook aan overheidsinstanties, scholen, universiteiten, musea, ziekenhuizen, technische hogescholen, politie, militaire autoriteiten en instituten.
Wij kunnen je helpen met het inrichten van je studio.Van een compacte pasfotostudio tot een studio met meerdere opstellingen voor postorderbedrijven of webshops.
Maar wij helpen ook scholen bij het samenstellen van hun lesmateriaal en de grote musea met het reproduceren en archiveren van hun collectie.

 Calumet zakelijk

Op maat gemaakte oplossingen

Sta je voor een nieuw project? Grote kans dat wij het al eens hebben gedaan. Met specialisten in Nederland, Belgie en Duitsland hebben wij een uitgebreide expertise op het gebied van beeldcommunicatie. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte oplossingen zoals camerasystemen, presentatietechnologie, multimediatoepassingen of documentatie leveren.

 

 Color Management

(Digitale)Fotografie vergt kennis.

Niets is zo kritisch als de juiste weergave van kleuren. Kortom hoe kom ik tot een kloppend eindresultaat? Van productfotografie tot reproducties van kunstvoorwerpen. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Wij benaderen digitale fotografie vanuit de praktijk, in een taal die je begrijpt.


Calumet B2B

Afspraak maken?

Neem met ons contact op voor het inrichten van je bedrijf of voor raamcontracten en aanbestedingen en profiteer van ons unieke aanbod en kennis.

Klik hier om een afspraak te maken

Of bel ons.
Ed Slinkert (Calumet Amsterdam) 020 5640700
Wim Kohne (Calumet Rotterdam) 010 4566333