Nikon Z9 demodagen

 

Nikon Z 9 Demodagen – Test de Nikon Z 9 bij ons in de winkel

Verbijsterende snelheid. Ongekende precisie. Fenomenale details. Foto's of video: de topklasse Z 9-systeemcamera is ontworpen voor diegenen die de grenzen van fotografie en video willen verleggen.

  • Baanbrekende beelden met 45.7 MP
  • Razendsnel, met topsnelheden tot 120 bps met volledige AF/AE
  • Elektronische zoeker zonder black-out
  • Magnifieke 8K-video in de camera

Revolutionaire beelden

De nieuwe "Stacked" full-frame CMOS-sensor van 45,7 MP en de ultrasnelle EXPEED 7-processor zorgen voor een verbluffende beeldkwaliteit. Koppel dit aan Nikon's meest geavanceerde AF-systeem ooit en je maakt revolutionaire beelden.

Toonaangevende AF

De AF-berekeningen worden continue uitgevoerd en met ongehoorde snelheden. En Deep Learning AI ondersteunt gelijktijdige onderwerp detectie en tracking en inn Real-time weergave zonder enige black-out van de elektronische zoeker. De Z 9 detecteert zelfs de kleinste onderwerpen in het frame en herkent gezichten zelfs als ze ondersteboven staan.

Topsnelheid

Zijn snelheid maakt de Z 9 echt bijzonder. Topsnelheden tot 120 fps met volledige AF/AE of opnamen of met 20bps in een burst van 1000 beelden schieten bij volledige resolutie.

Zoeker zonder black out

De Z 9 biedt 's werelds helderste weergave via de elektronische zoeker (3000 nits) en er is absoluut geen vertraging. Je ziet een echt continue real-time weergave zonder black out. Beweegt je onderwerp in de scene waar je opnamen van maakt, dan zie je dat.

Beelden vastleggen onder de lastigste lichtomstandigheden

De Z 9 heeft een "native" ISO-bereik van 64 tot 25.600 (uitbreidbaar tot het equivalent van 32-102.400) Het wordt gecombineerd met een geavanceerd algoritme voor ruisonderdrukking en reductie van flikkering in de camera. Hierdoor kun je ook onder de lastigste lichtomstandigheden uitzonderlijke resultaten vastleggen.

Kom en ontdek waarom de Z 9 door DPreview is uitgeroepen tot "BEST PRODUCT OF THE YEAR 2021".

Nikon Z 9 bestellen


De nieuwe Nikon Z 9 zelf testen

Wil je de nieuwe Nikon Z 9 zelf testen? Kom naar onze Nikon Z 9 Demodagen. Plan een afspraak en ervaar de Z 9 zelf.

Waar en wanneer?

   • Calumet Rotterdam: dinsdag 1 februari t/m zaterdag 5 februari
   • Calumet Amsterdam: maandag 7 februari t/m vrijdag 11 februari

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Z9@calumetphoto.nl


Inruilen

Overweeg je de aanschaf van de Z 9 en wil je je huidige spiegelreflex- of systeemcamera inruilen? Neem je spullen mee en wij doen je een inruilvoorstel.


 

Leasing

Z 9 via lease met 0% rente

Als professional werk je graag met de nieuwste apparatuur. Nikon maakt het investeren in een Z 9 en eventuele objectieven erg toegankelijk met Nikon Lease. Een aantrekkelijk leaseprogramma dat Nikon in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. aanbiedt. Over de aanschafprijs hoef je je geen zorgen te maken. Je betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zonder rente.

De voordelen van leasen zijn:

   • 0% rente
   • Vaste maandelijkse kosten
   • Investeren met mogelijk fiscaal voordeel
   • Behoud van liquide middelen

Meer informatie over leasen


Meld je aan door een e-mail te sturen naar Z9@calumetphoto.nl

Nikon Z 9 bestellen