Leasing bij Calumet

Juist nu leasen

Als professional ben je afhankelijk van je apparatuur en daarnaast moet je van tijd tot tijd in nieuwe technologie investeren. Juist nu is het misschien wel belangrijker dan ooit, dat je apparatuur in orde is. Of misschien is dit het moment om over te stappen naar een andere "tak van sport". Tegelijkertijd is dat juist nu ook financieel best lastig. Denk daarom eens aan leasen. Want leasen is een slimme manier om je bedrijfsmiddelen te financieren zonder dat het extra beslag legt op je eigen liquiditeit of kredietruimte.

De belangrijkste voordelen van leasen zijn:

  • 100% financiering van het investeringsbedrag
  • Geen eigen (hoge) investeringskosten
  • Je liquiditeitspositie blijft intact
  • Je vereenvoudigt je budgetbeheer

Zowel Canon, Nikon en Sony hebben een interessant lease aanbod voor je. Voor zowel financial lease als operational lease. De aanvraag voor het leasen kan gewoon via ons. Wil je een ander product leasen? Dat kan ook. In samenwerking met Activum Finance kunnen wij je een aanbieding op maat doen. Bel (0800-225 86 38) of mail ons even.

Hoe kom je in aanmerking?

Door onderstaande vragen te beantwoorden, weet je snel of je in aanmerking komt voor leasing.

  • Heb je een onderneming?
  • Heb je een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel?
  • Bestaat je onderneming langer dan 1 jaar?

Als je alle vragen met JA kunt beantwoorden, dan kom je in aanmerking voor een lease aanvraag.

Kun je niet alle vragen met JA beantwoorden? Dan hebben we een financieringsoptie. Met deze optie van Calumet in samenwerking met Santander kun je aankopen van € 500,- of meer in maandelijkse termijnen terugbetalen. De looptijden variëren van 10 tot 72 maanden, waarbij je als je voor 10 maanden kiest je aankoopbedrag gratis kunt financieren (0% financiering).

Meer informatie over het in termijnen betalen voor consumenten vind je hier.

Canon Pro Lease Nikon Leasen
CANON PRO LEASE NIKON PRO LEASE SONY IMAGING LEASE FUJIFILM GFX LEASE SIGMA FOTO LEASE