FotoFair

Gratis naar de grootste fotobeurs van de Benelux!

26 en 27 September is het weer zover, dan is er weer de jaarlijkse FotoFair. En die is dit jaar niet alleen op een andere datum, maar ook op een geheel nieuwe plek. De FotoFair vind je vanaf nu op het Landgoed Duynenwater in Eersel net onder Eindhoven. Een locatie met veel water, strand, groen en bossen. Perfect voor een dagje fotografie!

Op de FotoFair vind je diverse masterclasses en workshops, maar ook kom je lopend over het landgoed allerlei fotomomentjes tegen. Kortom alles staat in het teken van foto- en videografie.

Ook nieuw is dat Calumet de verkooppartner van de FotoFair is. Je vindt ons in een grote tent in het midden van dit fotofeest.

Tickets zijn in verband met de coronamaatregelen op dit moment alleen online verkrijgbaar en niet op het evenement zelf aan de kassa. Bestel daarom je toegangskaartje direct via www.fotofair.nl/tickets.

Gratis voor Calumet-klanten

Vul bij je bestelling van je tickets de kortingscode calumetvrij2020 in en je krijgt € 15,- korting! Dus bij aankoop van een kaartje betaal je niets.

Heb je al een toegangskaartje? Gebruik dan de code voor een korting van € 15,- op een van de vele workshops!

Twijfel niet langer en boek nu jouw ticket met een leuke korting. De actie geldt van 1 september t/m 27 september.

Bekijk hier het aanbod aan interessante workshops: fotofair.nl/workshops