Verhuur bij Calumet

Huur bij ons wat je dringend nodig hebt. Of test hetgeen je eigenlijk al langer wou uitproberen.

In bijna 20 vestigingen in Europa huren fotografen apparatuur bij Calumet. Dat kan bijvoorbeeld zijn, omdat ze iets maar eenmalig nodig hebben. Of dat nu is om dat ze dat ene speciale objectief niet in hun uitrusting hebben of omdat hun bagage, door een foutje van de luchtvaartmaatschappij, op een ander vliegveld ligt. De Calumet verhuurservice zorgt in deze situaties voor een oplossing.

Bij Calumet heb je niet alleen een ruime keuze uit camera's en objectieven, maar ook uit accessoires als flitsers, softboxen, reflectieschermen en statieven. Zelfs een windmachine kun je bij ons huren. En voor je grote klussen hebben we een uitgebreid assortiment digitale camera's en objectieven van Mamiya en Hasselblad te huur. Mocht de door jou gezochte apparatuur niet in onze prijslijst staan, bel ons dan even. Misschien kunnen we het (of een goed alternatief) regelen.

Continu onderhoud

Al onze apparatuur wordt regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd op gebreken. Alleen zo blijft onze apparatuur in prima conditie en is het 100% betrouwbaar tijdens jouw klus.

Snelle levering (aanbetaling noodzakelijk)

Geen tijd om de gehuurde apparatuur op te halen in een van onze filialen? Geen probleem! De afleverservice van Calumet brengt alles snel bij je voorbij. Vraag naar de voorwaarden in je vestiging.

Kortingen

Calumet biedt meerdere mogelijkheden om de apparatuur goedkoop te huren:

Last Minute Weekend Special

Heb je niet gereserveerd maar wil je toch apparatuur voor het weekend huren? Dan krijg je maar liefst 50% korting. Je betaalt dus maar een halve dag (mits je de apparatuur op zaterdag tussen 15.30 en 16.00 uur ophaalt en op maandagmorgen tussen 9.00 en 9.30 uur weer terugbrengt.

Studentenkorting

Studenten in het bezit van een Calumet Studentenkaart krijgen 50% korting op verhuur zonder reservering en 25% op een boeking met reservering. Verhuur alleen bestemd voor "eigen werk".

Kortingen voor meerdaagse huurperioden

Huur je langer dan 7 dagen? Informeer dan naar onze kortingen voor het huren voor meerdere dagen of zelfs weken.

Try Before You Buy

Mocht je binnen een paar weken na de huur besluiten over te gaan tot aankoop van het gehuurde product, dan krijg je met ons Try Before You Buy programma 1 dag van het verhuurtarief als korting op het product toegekend. Eigenlijk is er geen betere manier om uit te vinden welk product het best bij je past!