1. Home/

Verlengde garantie

VERLENGDE GARANTIE

MACK Worldwide Extended Warranty
Al sinds 1938 is Mack Camera & Video Service een vertrouwde naam voor service en reparatie van foto- en videoapparatuur. De professionele medewerkers van Mack, van klantenservice tot de technici zijnal heel vaak een waardevolle back-up voor foto- en videoliefhebbers gebleken. De Mack Worldwide Extended Warranty verzekert je tegen de kosten van reparaties zoals die onder de fabrieksgarantie vallen. Allen op ieder moment en waar dan ook ter wereld. Met hun wereldwijde service- en customer care is Mack een unieke wereldwijde garantieverzekeraar. Want Mack helpt, waar je ook bent. Mack Warranty maakt nu net het verschil als je jaren lang wilt vertrouwen op je foto- en videoapparatuur.

Waarom een MACK garantie?

Meer voordelen
· Onderdelen en arbeidsloon zijn tijdens de looptijd van de verlengde garantie verzekerd
· Geen eigen risico
· De verlengde garantie is beschikbaar voor alle merken
· Vervanging van het apparaat indien het niet door de fabrikant kan worden gerepareerd
· Lokale servicecenters beschikbaar voor de meeste apparatuur

Overdraagbaar
De beste manier om de marktwaarde van je apparatuur te vergroten is om bij verkoop van je apparatuur de nieuwe eigenaar aan te bieden om de wereldwijde garantie te behouden. Vrijwel alle uitgebreide Mack garanties kunnen tegen een kleine vergoeding naar een nieuwe eigenaar worden overdragen.
Dat geeft niet alleen extra waarde aan je apparatuur, maar de nieuwe eigenaar wordt ook gegarandeerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid van de apparatuur.

5 Jaar garantie
De Mack Extended Warranty voegt 3 jaar toe aan de bestaande wettelijke garantie*. Die bedraagt in de meeste gevallen 2 jaar garantie en zo krijg je met een Mack Extended Warranty dus tot wel 5 jaar garantie. Zo kun je jaren lang vertrouwen op je foto- en videoapparatuur.

* Wettelijke garantie betekent dat een product tijdens de garantieperiode datgene moet doen of zijn wat de consument er in alle redelijkheid mag van verwachten. In de meeste gevallen bedraagt de wettelijke garantie 2 jaar, tenzij anders aangegeven. Het is mogelijk dat bepaalde leveranciers een langere garantietermijn hanteren dan de standaard 2 jaar.