Calumet en COVID-19

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN PER 15-12-2020 (update 12-1-2021)

Zoals je misschien hebt vernomen, heeft de regering besloten dat alle niet essentiële winkels voorlopig moeten sluiten. Dit heeft ook gevolgen voor Calumet.

Rotterdam
Voor de vestiging Rotterdam betekent dit, dat wij in onze winkel de service moeten aanpassen.
Wij zijn beschikbaar voor het ophalen van gereserveerde verhuurapparatuur en het retourneren hiervan.
Het bezorgen van bestellingen kan nog steeds. Alle bestellingen kunnen door het team direct bezorgd worden. Ook blijven wij beschikbaar voor reparaties en onderhoud van je apparatuur. Natuurlijk blijven bij bereikbaar via telefoon en e-mail.
Voor alle andere services zijn wij gesloten.

Amsterdam
Voor onze vesting in Amsterdam verandert er niets. Daar zijn wij voor zakelijke klanten met een KVK registratie nog steeds bereikbaar. Natuurlijk staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers altijd voorop. Dus nemen wij zoveel mogelijk maatregelen om de risico's voor onze klanten en medewerkers te beperken. Maar je kunt als zakelijke klant nog steeds bij ons terecht.

Webshop
Onze webshop blijft gewoon 24/7 bereikbaar en bestellingen worden gewoon verzonden. (hou er rekening mee dat de bezorgdiensten het deze dagen zwaar hebben)

Extra service
De gevolgen van het Corona of COVID-19 virus treft ons allemaal hard en de continuïteit van jouw bedrijf is voor ons nu nog belangrijker. Daarom schroeven wij onze service nog verder op en gaan we je bestellingen in de regio Amsterdam en Rotterdam waar mogelijk zelf bezorgen. *
Heb je een dringende bestelling en kun je of wil je niet de deur uit? Bel ons of stuur ons een e-mail. Samen lossen we het op.

* Buiten deze regio's gebruiken we UPS of TNT Express


OPENINGSTIJDEN

Amsterdam
Maandag -Vrijdag: 9:00 - 17:30 uur Geopend (max twee klanten)
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Telefoon: 020 5640700 E-mail: amsterdam@calumetphoto.nl

Let op:
Calumet Amsterdam is een groothandel en levert uitsluitend aan zakelijke klanten.
Geen verkoop aan particulieren.

Rotterdam
Tot en met 9 februari gesloten
Bereikbaar per telefoon of e-mail
Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17.30 uur
Zaterdag: Tijdens de lock down gesloten
Zondag: Gesloten

Telefoon: 010 4566333 E-mail: rotterdam@calumetphoto.nl


Huisregels

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat altijd voorop. Als gevolg op de ontwikkelingen rondom COVID-19 nemen wij zoveel mogelijk maatregelen om de risico's voor onze klanten en medewerkers te beperken.

Wij hanteren de volgende huisregels:

  • Maximaal 2 klanten in de winkel. Zijn er 2 klanten binnen? Wacht dan buiten tot er een klant weg gaat.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Draag altijd een mondkapje. Heb je er geen een bij je? Vraag er dan een aan onze medewerkers.
  • Je bent klachtenvrij. Ben je verkouden of hoest je? Dan verzoeken we je vriendelijk je aankoop online te doen of ons te bellen (0800 225 86 38).
  • Kom zo veel mogelijk alleen.
  • Wil je een camera of objectief bezichtigen en/of uitproberen? Geen probleem! Wij vragen je dan eerst je handen te ontsmetten met de hygiënische gel op de balie.
  • Respecteer de aanwijzingen van onze medewerkers.

Wij ontsmetten meerdere keren per dag de deurgrepen, balie en pinautomaat. Daarnaast vind je bij de PIN-automaat materialen om deze zelf ook te kunnen ontsmetten. Natuurlijk dragen onze medewerkers ook een mondkapje. Heb je een dringende bestelling en kun je de deur niet uit? Bel ons (0800 225 86 38) of stuur ons een e-mail. Samen lossen we het wel op.

Vanzelfsprekend blijven wij alert op de genomen maatregelen en adviezen vanuit het RIVM en de Nederlandse overheid.