Calumet en COVID-19

De gevolgen van het Corona of COVID-19 virus treffen ons allemaal hard en omdat de continuïteit van jouw bedrijf ons nauw aan het hart gaat, proberen wij onze winkels zolang mogelijk open te houden.

Natuurlijk doen we dit zonder de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers uit het oog te verliezen. Daarom zullen enkele zaken anders gaan dan je van ons gewend bent:

  • Wij hanteren een maximum van drie klanten in de winkel. Is onze deur op slot, dan zijn er drie klanten binnen. Zodra er een klant weg gaat, word je binnen gelaten.
  • Wij vragen een ieder de 1,5 meter-regel in acht te nemen.
  • Wij ontsmetten meerdere keren per dag de deurgrepen, balie en pinautomaat. Daarnaast vind je bij de PIN-automaat materialen om deze zelf ook te kunnen ontsmetten
  • Wil je een camera of objectief bezichtigen en/of uitproberen? Geen probleem! Wij vragen je dan eerst je handen te ontsmetten met de hygiënische gel op de balie.
  • Ben je verkouden of hoest je? Dan verzoeken we je vriendelijk je aankoop online te doen of ons te bellen.

En omdat de voortgang van jouw bedrijf voor ons belangrijk is, hebben wij onze service nog verder opgeschroefd en bezorgen we, waar mogelijk, je bestellingen in de regio Amsterdam en Rotterdam zelf.

Heb je een dringende bestelling en kun je de deur niet uit? Bel ons (0800 225 86 38) of stuur ons een e-mail. Samen lossen we het wel op.

Vanzelfsprekend blijven wij alert op de genomen maatregelen en adviezen vanuit het RIVM en de Nederlandse overheid.

* Buiten deze regio's gebruiken we UPS of TNT

Openingstijden Amsterdam

Ma-vr: 9.00 - 17.30 uur
Za: tot nader order gesloten
Geen verkoop aan particulieren.

Openingstijden Rotterdam

Ma-vr: 9.00 - 17.30 uur
Za: 10.00 - 16.00 uur