Wacom bij Calumet

Wacom bij Calumet

Calumet en Wacom zijn partners en dat levert een heleboel voordelen op. We hebben altijd een uitgebreide selectie Wacom-producten die voortdurend op voorraad zijn en kunnen je constant van de nieuwste apparatuur voorzien.

Al meer dan 30 jaar werkt Wacom met de meest creatieve mensen en bedrijven om hen te inspireren en hen te helpen van de wereld een creatievere plek te maken. Sensationele digitale kunstwerken, films, speciale effecten en modecreaties, maar ook auto's en alledaagse producten zijn ontworpen met behulp van Wacom-pendisplays en pentabletten. Maar ook onderwijsinstellingen en banken, ziekenhuizen en overheidsinstellingen maken gebruik van Wacom-producten om gemakkelijk elektronische documenten te schrijven en te ondertekenen of om opmerkingen rechtstreeks in presentaties in te voegen.

Naar ons assortiment Wacom producten

Wacom Intuos

Wacom biedt innovatieve pentablets voor beginners. Je kunt de Wacom Intuos gebruiken om te tekenen of om je foto's te bewerken. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Naar de Wacom Intuos

Wacom Intuos Pro

Wacom bouwt innovatieve pentabletten voor professionals. De Wacom Intuos Pro combineert functies en prestaties van Wacom-pennen met intuïtieve multi-touch gesture control.

Naar de Wacom Intuos Pro

Wacom Cintiq Pro

Wacom biedt veelzijdige pen-displays. Werk direct met je pen op het scherm en ervaar de natuurlijke schrijfervaring.

Naar de Wacom Cintiq Pro

Wacom Engine Module

Met de Wacom Cintiq Pro Engine pc-module kun je je Cintiq Pro 24 of 32 upgraden met krachtige processors en een NVIDIA Quadro grafische kaart. De SSD-schijven en het hoofdgeheugen (maximaal 32 GB) kunnen door jezelf worden geüpgraded.

Naar de Wacom Engine Module

Wacom Mobile Studio Pro

De Wacom MobileStudio Pro is een complete studio in een lichte, draagbare pencomputer met de nieuwe Wacom Pro Pen 2.

Naar de Wacom Mobile Studio Pro