Tenba

Tenba bij Calumet

In ons assortiment vind je de speciaal voor professionele foto- en videografen ontworpen tassen, rugzakken en rolkoffers van Tenba. Ze blinken vooral uit in robuustheid en functionaliteit, maar laten ook als hippe accessoire een stijlvolle indruk achter.


Naar ons assortiment Tenba-producten

Tenba

Tenba Cineluxe

De Cineluxe-collectie van Tenba is samen met een grote groep professionele filmmakers ontwikkeld. Bij de ontwikkeling is er met name gekeken naar snelheid, veelzijdigheid en doelmatigheid. Het resultaat is een tassenlijn met een aantal kenmerken die uniek zijn in de markt. Dankzij het model van de dokterstas, met een grote opening aan de bovenzijde, kunnen rigs compleet gemonteerd worden vervoerd. Dit levert veel tijdsbesparing op. De Tenba Cineluxe tassen zijn veelzijdig en bieden optimale bescherming voor uw kostbare en kwetsbare apparatuur.

Naar de Cineluxe-collectie

Tenba Cooper

Tenba Cooper is een collectie van luxueus aanvoelende tassen, die van de beste materialen gemaakt zijn. Dat gecombineerd met de professionele eigenschappen die alle Tenba-producten hebben, levert een prachtige combinatie op van vakmanschap en mooie looks.
Naar de Cooper-collectie

Tenba Messenger

Wil je een fototas die er niet uitziet als een fototas? Neem dan een stijlvolle Tenba Messenger. Leverbaar in diverse trendy kleuren, modellen en groottes. Voor ultieme flexibiliteit is er de handige wrap om jouw tablet, lens of andere kwetsbare voorwerpen veilig te vervoeren. En ben je een dagje op pad zonder de camera? Dan kan een Messenger ook prima worden gebruikt voor overige spullen.Naar de Messenger-collectie

Tenba Roadie

Gebouwd voor bescherming, duurzaamheid en discretie: de Roadie-collectie. Ideaal om duurdere foto- en videocamera’s, lampen en laptops te vervoeren. Elke tas is gebouwd voor de professional die de hoogste eisen stelt, vaak onderweg is en daarbij veel spullen veilig wil meenemen Ook bij vliegtuigmaatschappijen waar de strengste regels t.a.v. het formaat gelden. De tassen zijn gemaakt van de beste materialen, robuuste YKK-ritsen en zijn op de kwetsbaarste punten extra verstevigd. De inhoud is uiteraard naar eigen inzicht in te delen.

Naar de Roadie-collectie

Tenba Shootout

De Shootout-collectie bevat meerdere slings, rugzakken en action packs. De tassen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik buitenshuis met optimaal draagcomfort en gemaakt van waterafstotend nylon, de beste YKK-ritsen en zwaar verstevigde stiksels ten behoeve van gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Ze tassen zijn een klasse beter dan de goedkope polyester tassen met kwetsbare ritsen. Innovatieve toegang tot je uitrusting zorgt er voor dat je nooit meer een shot hoeft te missen.

Naar de Shootout-collectie

Tenba Skyline

De Skyline-collectie is ideaal voor de enthousiaste hobbyfotograaf die een stijlvolle en sterke tas zoekt met een mooi prijskaartje.
Naar de Skyline-collectie

Tenba Solstice

Tenba Solstice is de stijlvolle collectie van lichtgewicht rugzakken met opening aan de rugzijde. De ontwerpers van Tenba hebben goed gekeken naar de laatste trends en hebben hiervoor de Solstice gemaakt. Uitgevoerd in sterk en praktisch nylon, met de beste YKK-ritsen. De Solstice is leverbaar in drie verschillende formaten en twee kleuren.

Naar de Solstice-collectie

Tenba Tools

De Tools van Tenba zorgen voor een compleet geheel voor het veilig opbergen van je foto/video spullen. Er zijn vele soorten Tools, van etuis om je SD-kaarten in op te bergen tot buidels voor het opbergen van je objectieven.


Naar de Tools-collectie

Tenba Transport

De Transport-collectie bevat tassen en koffers die je gehele uitrusting, van camera’s en lichtapparatuur tot computers en monitoren, een maximale bescherming bieden. Het is een unieke collectie probleemoplossende producten met uitzonderlijke eigenschappen en maximale bescherming. Tot deze collectie behoren o.a. de Air Cases, een gepatenteerd systeem dat je de mogelijkheid biedt om zwaardere apparatuur veilig mee op transport te nemen, bijvoorbeeld in een vliegtuig. Sommige koffers zijn specifiek ontworpen voor het vervoeren van een Mac, EIZO-beeldschermen of complete flitssets, maar er zijn ook een aantal universele modellen.

Naar de Transport-collectie