Sony bij Calumet

Sony - The power of imaging

Sony is een van de belangrijkste fabrikanten van foto-uitrusting, can compactcamera's tot action cams. Calumet is officiële Sony partner en dat heeft heel wat voordelen. Zo hebben we altijd een heleboel Sony producten voor jou in voorraad zodat we je steeds de nieuwste apparatuur kunnen voorstellen.

Al onze medewerkers werden speciaal door Sony opgeleid en kunnen je dus met kennis van zaken over alle producten advisteren.

Bij Calumet vind je de grootste keuze aan Sony equipment, van digitale fotocamera's over objectieven tot videocamera's. Of je nu in een van onze winkels koopt of in onze webshop, bij Calumet ben je aan het juiste adres voor al je Sony materiaal, van compactcamera over α-systeemcamera tot lens style camera. Uiteraard vind je bij ons ook de bijbehorende accessoires.

Naar ons aanbod met Sony producten

Sony Systeemcamera's

Als Sony partner bieden we je een grote keuze aan digitale systeemcamera's, van een instapmodel tot een professionele full-frame systeemcamera zoals de Alpha 7R III. Waar je ook naar op zoek bent, Sony heeft de perfecte camera voor al je behoeften!

Ontdek alle systeemcamera's van Sony

Sony Objectieven

Of je nu op zoek bent naar een zoomobjectief, een breedhoekobjectief of een objectief met vaste brandpuntafstand, bij Sony vind je het allemaal. Kwaliteit en funktionaliteit gegarandeerd.

Naar de objectieven van Sony

Sony Cyber-Shot

Wil je geen loodzware uitrusting met je meeslepen maar wel snel goede beelden schieten? Dan zijn de Cyber-shot compactcamera's van Sony iets voor jou!

Naar de cyber-shot compactcamera´s van Sony

Sony Accessoires

Vervolledig je uitrusting met de accessoires van Sony. Flitses, microfoons of geheugenkaarten, bij Calumet vind je altijd wat je zoekt.

Bekijk het aanbod aan Sony accessoires

Sony Video

Van een eenvoudige handcamera tot een professionel camcorder, bekijk de videocamera's van Sony en kies het model dat het best bij je behoeften past.

Ontdek de videocamera´s van Sony