Profoto bij Calumet

Profoto bij Calumet

Calumet en Profoto werken sinds jaren nauw samen en dat betekent dat je bij ons steevast een ruime keuze aan producten van Profoto hebt. In onze (web)winkel vind je altijd hun nieuwste producten, waarvan we de meeste voortdurend op voorraad hebben.

Al onze medewerkers hebben een speciale training van Profoto gekregen, zodat zij je precies kunnen vertellen welk product van Profoto het beste bij jouw wensen aansluit.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van Profoto-producten, zoals de locatieflitsers B1 en B2, de studioflitsers D1 en D2, softboxen, reflectoren en nog veel meer.

Naar onze Profoto-producten

Profoto On-Camera flitsers

Als partner van Profoto bieden we je een goede selectie van producten van het Profoto On-Camera flash systeem. Het gaat om cameraflitsers die ook kunnen worden gebruikt als een off-camera flash. De Profoto On-Camera flitsers overtuigen dankzij hun compactheid en veelzijdigheid, eenvoudige bediening, TTL-controle en hun krachtige licht.

Naar onze Profoto on-camera flitsers

Profoto Accugeneratoren

De accugeneratoren van Profoto hebben altijd voorop gelopen wat betreft vermogen en snelheid. Neem bijvoorbeeld de studiogenerator Pro-10, die een adembenemende snelheid met een indrukwekkend vermogen combineert. Of de Pro-B4, waarmee je op locatie dezelfde prestaties als in de studio kunt evenaren.

Naar ons assortiment Profoto-accugeneratoren

Profoto Flitskoppen

Bij Calumet vind je zowel studioflitsers als off-camera flitsers in het Profoto-assortiment. De studioflitsers D1 en D2 kenmerken zich door een groot vermogen, een zeer korte flitsduur en een superieure kleurstabiliteit. De off-camera flitsers B1 en B2 werken dankzij hun TTL-functionaliteit het beste in moeilijke lichtomstandigheden. Hun draadloze bediening zorgt voor creatieve vrijheid en maakt het mogelijk om ze overal neer te zetten waar je wilt.

Naar ons assortiment Profoto-flitskoppen

Profoto Flitssets

Twee is vaak beter dan één en bij flitsers is dat niet anders. Bij bepaalde klussen heb je er soms zelfs drie nodig. Daarnaast zul je waarschijnlijk nog een paar lichtvormers en lampstatieven nodig hebben en een tas om dit alles in te vervoeren. Om die reden heeft Profoto de flitssets in het leven geroepen. De sets zijn zo samengesteld dat ze je meteen op weg helpen. In onze webwinkel tref je diverse sets aan voor zowel de studioflitsers D1 en D2 als de locatieflitsers B1 en B2.

Naar ons assortiment Profoto-flitssets

Profoto Prodaylight

De HMI-lampen van ProDaylight leveren een hel daglicht en zijn om die reden ideaal voor foto- en videoshoots. De lampen zijn compatibel met een breed assortiment aan lichtvormers, zijn dimbaar en kunnen van afstand bediend worden met het Air-systeem.

Naar ons assortiment ProDaylight-lampen

Profoto Reflectoren

Bij Calumet heb je de keuze uit diverse soorten Profoto-reflectoren. Zo vind je in onze webshop zogenaamde harde reflectoren, die robuust en duurzaam zijn en een wat harder licht dan bijvoorbeeld een softbox of paraplu genereren. Verder zijn er de bij modefotografen zeer populaire Giant-reflectoren en de misschien wel meest veelzijdige lichtvormer van Profoto, de CINE-reflector.

Naar ons assortiment Profoto-reflectoren

Profoto Softboxen

De RFI-softboxen van Profoto zijn in verschillende groottes en vormen verkrijgbaar. Ze hebben een verzonken front, dubbellaagse diffusers en een sterk reflecterende zilveren interieur. Daarnaast hebben wij de HR-softboxen in ons assortiment, die onbeperkt met continu licht gebruikt kunnen worden en dankzij het robuuste ontwerp zelfs onder de moeilijkste omstandigheben inzetbaar zijn.

Naar ons assortiment Profoto-softboxen

Profoto Paraplu's

De paraplu's van Profoto bieden meer dan de gemiddelde paraplu. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en bewerkte metalen elementen, resulterend in een superieure lichtkwaliteit en een hoge duurzaamheid.

Naar ons assortiment Profoto-paraplu's

Profoto Kleppensets

De kleppensets van Profoto zijn ideaal voor het bundelen of afschermen van licht. Elke kleppenset heeft vier deuren, waarmee je een asymetrische lichtspreiding kunt creëren.

Naar ons assortiment Profoto-kleppensets

Profoto Grids

Grids zijn handige accessories waarmee je de spreiding van het licht kunt beperken. Profoto biedt diverse grids met verschillende diameters en lichtspreiders. Gebruik de grids bijvoorbeeld om je belangrijkste licht te vormen, achtergrondeffecten bij portretten te creëren of highlights te accentueren bij stillevenfotografie.

Naar ons assortiment Profoto-grids

Profoto Accessoires

Batterijen, tassen, speedringadapters, flitstriggers, kabels en nog veel meer!

Naar ons assortiment Profoto-accessoires