Panasonic bij Calumet

Panasonic bij Calumet

Calumet en Panasonic zijn partners en dat brengt vele voordelen met zich mee. Zo hebben wij een uitgebreide selectie van Panasonic-producten constant op voorraad, waardoor we je snel en eenvoudig van de nieuwste camera’s, objectieven en accessoires kunnen voorzien.

Panasonic is een van de toonaangevende merken voor bridge- en systeemcamera's. Daarbij zijn vooral de Panasonic Lumix G systeemcamera's relevant. Maar Panasonic heeft een breed geschakeerd productpakket dat varieert van compactcamera's tot objectieven en accessoires.

Elke medewerker van Calumet is door Panasonic getraind om je zo van een perfect advies te kunnen voorzien.

Bij Calumet vind je een uitgebreid assortiment van camera's, objectieven en accessoires van Panasonic.


Naar ons assortiment Panasonic-producten

Panasonic Lumix G DSLM

Bij de Lumix-camera's van de G-serie gaat het om spiegelloze systeemcamera's. Deze Micro-Four-Thirds camera's zijn verkrijgbaar met elektronische zoeker, zonder zoeker, met hoogwaardige videofunctie en een zeer stevige behuizing. Zo kun je met de digitale camera's zoals de Panasonic Lumix DC-GH5, de Panasonic Lumix DC-GX9K of de Panasonic Lumix DC-G9 ondanks een compact formaat professioneel werken en prachtige opnames maken.


Naar de Panasonic Lumix G camera's

Panasonic Lumix G objectieven

Vele objectieven van Panasonic zijn afkomstig van Leica en overtuigen met hun beeldkwaliteit en functionaliteit. Van bijzondere lichtsterke primes tot compacte supertelezoomobjectieven, voor elke situatie heeft Panasonic het juiste objectief.
Naar de Panasonic Lumix G objectieven

Panasonic Lumix compactcamera's

De Lumix compactcamera's van Panasonic zijn er in alle soorten en maten: van compacte reiscamera's met Traveler Zoom tot outdoor camera's met 4K-videofunctie en bridgecamera's met groothoeklens.


Naar de Panasonic Lumix compactcamera's

Panasonic accessoires

Natuurlijk hebben wij ook een flink aantal accessoires van Panasonic in ons assortiment. Zo vind je bij ons Eneloop-batterijen, accu's, acculaders, batterijgrepen, objectiefdoppen en flitsers. Kortom, alles wat je nodig hebt om je Panasonic-uitrusting aan te vullen.


Naar de accessoires van Panasonic