Olympus bij Calumet

Olympus - Your Vision, Our Future

Sinds Olympus in 1919 in Japan werd opgericht, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale apparatuur voor gezondheidszorg en consumentenelektronica.

Onze medewerkers werden door Olympus opgeleid om je met vakkennis te kunnen adviseren over alle producten, van camera's over objectieven tot accessoires.

Bij Calumet vind je dan ook de grootste keuze aan Olympus uitrusting. Zowel digitale systeemcamera's als objectieven en accessoires zoals flitsers of handgrepen behoren tot ons assortiment. Of je nu via onze webshop bestelt of in een van onze winkels koopt, bij Calumet dragen we service hoog in het vaandel en krijg je advies op maat. Neem dus zeker een kijkje in ons aanbod Olympus producten.

Naar ons aanbod met Olympus producten

Olympus camera's

Zowel de OM-D alsook de PEN serie van Olympus bieden je een uitmuntende beeldkwaliteit, een hoge snelheid, een grote precisie en een heleboel creatieve opties. Dat alles verpakt in een tijdloos design. Wat wil je als fotoliefhebber nog meer?

Ontdek alle digitale systeemcamera's van Olympus

Olympus objectieven

Uiteraard heeft Calumet met de M.ZUIKO DIGITAL ook de passende objectieven voor de OM-D en PEN systeemcamera's van Olympus in haar assortiment. Van zoomlens tot vaste brandpuntafstand, Olympus biedt precies wat je zoekt.

Naar de objectieven van Olympus

Olympus accessoires

Flitsers, handgrepen en accu's mogen uiteraard ook niet ontbreken zodat je steeds de perfecte beelden kunt maken. Bij Calumet vind je de passende accessoires voor je Olympus camera.

Bekijk alle accesoires van Olympus