Nikon bij Calumet

Nikon

Nikon speelt al jaren in de voorhoede van de ontwikkelaars van hoogstaande camera-technologie en biedt producten die aansluiten bij de diverse vormen van fotografie. Of je nu een enthousiasteling of een fulltime pro bent, Nikon heeft een complete lijn van camera's, objectieven en bijpassende accessoires in de aanbieding.

Nikon Professional Dealer

Calumet is een Nikon Professional Dealer en daar zijn we trots op. Wij voldoen, volgens Nikon, aan de hoge eisen die je aan het fotograferen stelt. Wij kennen je wensen als vakfotograaf of foto-enthousiasteling als geen ander en staan voor je klaar met vakkundig advies. Geen wonder heel wat profs regelmatig bij ons langskomen. Kom een kijkje nemen in een van onze winkels en ervaar zelf waarom je bij Calumet altijd aan het juiste adres bent voor je Nikon uitrusting.

Naar ons assortiment Nikon producten


Nikon Z

Het spiegelloze camerasysteem van Nikon is gebouwd rondom de ultrabrede Z-objectiefvatting, waarmee je meer licht kunt vastleggen. En met meer licht komt er meer detail, meer diepte, meer kleur. Wat weer resulteert in verbazingwekkende foto's en betoverende films.

Naar het Z-camerasysteem

Nikon DSLR's

Als Nikon Professional Dealer hebben we bij Calumet altijd de grootste keuze aan Nikon spiegelreflexcamera's in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een degelijk instapmodel zoals de D5300, een DX-formaatcamera met professionele kenmerken zoals de D7200 of een full-frame camera zoals het paradepaardje D750, bij Calumet vindt ieder fotograaf steeds wat hij zoekt. Zelfs specialisten zoals astrofotografen komen bij Nikon aan hun trekken met de D810. Heel wat DSLR's zijn bij Calumet bovendien als kit met objectief verkrijgbaar.

Ontdek alle Nikon DSLR's hier

Nikon objectieven

Nikon lenzen bieden diverse technieken om de optische prestaties te verbeteren. Van Super Integrated Coating die beeldschaduwen en lichtvlekken tot het minimum beperkt tot het innovatieve VR-systeem dat onscherpte door cameratrilling reduceert en het mogelijk maakt om in de schemering, 's nachts en zelfs binnenshuis bij weinig licht uit de hand te fotograferen.

Naar de Nikon objectieven

Nikon Coolpix

Met een COOLPIX-camera sta je altijd paraat om prachtige foto's te maken, of het nu gaat om leuke momenten met vrienden of om actie en avontuur. Er is een COOLPIX voor elke levensstijl, zodat je nooit een speciaal moment of een perfecte portretfoto hoeft te missen. Deel foto's van hoge kwaliteit direct via Wi-Fi terwijl je onderweg bent, neem een duik met een waterbestendige camera, haal onderwerpen dichtbij met ultrazoom of verken je creativiteit met geavanceerde instellingen.

Bekijk de Nikon COOLPIX camera's

Nikon accessoires

Geen systeem is compleet zonder de juiste accessoires en software. Nikon heeft met haar accessoires alles wat je nodig hebt. Leg bijvoorbeeld de locatie van je beelden vast met een GPS unit, zorg voor het juiste licht met een flitser, voeg geluid aan je bewegen de beelden toe met een microfoon en werk je opnamen daarna met de juiste software in een perfecte workflow af.

Ontdek alle accessoires van Nikon