Fujifilm bij Calumet

Fujifilm - Value from Innovation

n 2014 vierde Fujifilm zijn 80ste verjaardag. Al 80 jaar staat het merk bekend voor zijn baanbrekende technologieën in de fotografiesector.

In 2010 lanceerde Fujifilm de X100, het eerste model in de populaire en geliefde X-Serie. De camera combineerde spitstechnologie met optische excellentie en een verfijnd design en maakte het zonder meer mogelijk fotografie opnieuw te ontdekken. Het begin van een succesverhaal. Toppers zoals de Fujfilm X30 of X-T1systeemcamera's kunnen dan ook rekenen op heel wat bijval van hobbyfotografen maar ook van professionals.

Uiteraard vind je bij Calumet niet enkel de compact- en systeemcamera's van Fujfilm, je vindt bij ons ook het passende Fujinon objectief voor je camera. In ons aanbod vind je bovendien ook nog een heleboel accessoires en ook de films zijn een vaste waarde bij Calumet. Ontdek alle producten van Fujifilm hieronder.

Naar ons assortiment Fujifilm producten


Fujifilm Camera's

De camera's uit de X-Serie van Fujifilm zijn kleiner en lichter dan de meeste DSLR's en hebben grotere sensoren dan vele compactcamera's. Een perfect alternatief voor zowel hobbyfotografen als professionals. In de X-Serie vind je zowel compactcamera's zoals de X100F als systeemcamera's zoals de X-T2, de X-T20 of de X-Pro 2. Met de GFX-50S betreedt Fujifilm bovendien ook het middenformaat segment.

Ontdek alle digitale camera's van Fujifilm hier

Fujifilm Objectieven

Bij Calumet vind je een uitgebreid aanbod aan objectieven voor je Fujifilm X-Serie systeemcamera. Van macro-objectief tot telezoom, neem een kijkje tussen de Fujinon objectieven van Fujfilm, je vindt voor ieder wat wils.

Naar de objectieven van Fujfilm

Fujifilm Films

Voor de analoge fotograaf mogen films uiteraard niet op het verlanglijstje ontbreken. Bij Calumet vindt je films uit de Velvia en Provia serie of Neopan voor de zwart-wit liefhebber. Ook kleur-negatieffilms en instant films maken deel uit van ons aanbod.

Bekijk alle Fujifilm films

Fujifilm Accessoires

Een tas, accu of handvat nodig? Neem een kijkje tussen de accessoires van Fujfilm en kies uit!

Koop je Fujifilm accessoires

Contact

Meer weten over leasen of direct een aanvraag doen? Bel dan 0800 CALUMET of stuur ons een mail.