Elinchrom

Elinchrom bij Calumet

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van belichtingsapparatuur biedt het Zwitserse merk Elinchrom een breed scala aan apparatuur. Van compacte flitsers over generatoren tot een uitgebreid aanbod aan light shapers, bij Elinchrom vind je alles wat je nodig hebt voor je studio of op locatie. Je hele Elinchrom equipment kan perfect op elkaar worden afgestemd en is bovendien nog draagbaar ook.

Al onze medewerkers hebben zich in het assortiment van Elinchrom verdiept en werden opgeleid om je met vakkennis te kunnen adviseren over alle producten, of het nu over een hele studio-uitrusting of een verlengkabel gaat.

Bij Calumet vind je dan ook de grootste keuze aan Elinchrom producten. Niet alleen flitskoppen of accugeneratoren, maar ook diverse lichtvormers zoals paraplu's, softboxen of reflectoren zijn bij ons te koop. Ook bieden we je een groot aanbod aan accessoires zoals adapters, kabels of triggers. Of je nu via onze webshop bestelt of in een van onze winkels koopt, bij Calumet dragen we service hoog in het vaandel en krijg je advies op maat. Neem dus zeker een kijkje in ons aanbod Elinchrom producten.

Flitskoppen en -sets

De Monoheads en flitskoppen van Elinchrom zijn niet alleen eenvoudig te bedienen maar geven ook nog eens een constante kleurtemperatuur. Daarnaast kunnen met een grote hoeveelheid aan accessoires worden gecombineerd.

Ontdek alle flitskoppen en flitssets van Elinchrom

Lichtvormers

Met de lichtvormers van Elinchrom, ook wel light shapers genoemd, produceer je steeds het perfecte licht tijdens je shooting, om het even of je nu flitslicht of continulicht nodig hebt. Ons assortiment bestaat onder andere uit reflectoren, softboxen, paraplu's en grids.

Bekijk alle lichtvormers van Elinchrom

Accugeneratoren

De robuuste oplaadbare generatoren van Elinchrom bieden een hoge prestatie en intuïtieve werking en kunnen eenvoudig worden getransporteerd. Ideaal dus voor je shootings op locatie.

Naar de accugeneratoren van Elinchrom

Studio- en lichtaccesoires

Uiteraard biedt Elinchrom ook een verscheidenheid aan accessoires zoals kabels, lampen, flitsbuizen, transmitters, batterijen en veel meer zodat al je apparatuur op ieder maoment gebruiksklaar is.

koop je accessoires van elinchrom hier