Eizo Markenwelt

EIZO bij Calumet

EIZO is een van de toonaangevende fabrikanten van monitoren met een grote waaier aan producten die zowel voor beginners, gevorderden en professionals geschikt zijn.

Calumet en EIZO hebben een langdurige samenwerking en dat levert heel wat voordelen op. Zo kun je als klant bij steeds terecht voor de allernieuwste apparatuur. Elke medewerker is door EIZO getraind om je bijzonder competent advies te kunnen geven. Hier vind je een grote selectie EIZO-producten, van monitoren tot lichtafschermkappen.

Naar ons assortiment EIZO producten

De CG-Serie voor professionals

Als partner van EIZO kunnen we je een breed scala aan monitoren van de CG-serie aanbieden. Zo koop je bij ons professionele apparatuur zoals de EIZO CG277 met 27-inch diagonaal scherm of de EIZO CG247 met 24-inch schermdiagonaal. De CG-serie biedt een groot kleurengamma, een resolutie van tot wel 4K en een geïntegreerde sensor voor automatische zelfkalibratie.

Bij Calumet vind je sowieso de perfecte EIZO-monitor voor al je behoeften.

Naar de EIZO CG-monitoren

De EIZO EV FlexScan-Serie voor veeleisend kantoorwerk

De EV FlexScan-monitoren van EIZO zijn professionele kantoormonitoren, of je er nu eentje voor thuis of voor op kantoor nodig hebt. Apparaten zoals de EIZO EV3237-BK-monitor met een enorm 32-inch schermdiagonaal en 4K-resolutie combineren een hoge kosteneffectiviteit en uitstekende ergonomie met excellente beeldkwaliteit en duurzaamheid.

Bekijk ons assortiment EIZO EV FlexScan-monitoren"

De EIZO CS-Serie voor beginners

EIZO CS-monitoren zoals de EIZO CS2730 en de EIZO CS2420 zijn ideaal voor het maken, bewerken en weergeven van afbeeldingen, digitale kunst en meer. Deze monitoren hebben ook een groot kleurengamma en de ColorNavigator kalibratiesoftware is inbegrepen.

Naar ons assortiment EIZO CS-monitoren

EIZO accessoires

We hebben een selectie van verschillende lichtbeschermingskappen van EIZO, zodat je bij Calumet steeds de juiste voor je monitor vindt.

Naar de accessoires van EIZO