Canon bij Calumet

Canon - Come and see

Canon is in Europa al meer dan 50 jaar een toonaangevend merk op gebied van foto- en videoapparatuur. Als Canon Pro Partner heeft Calumet altijd het nieuwste professionele equipment ter beschikking, of je nu wilt huren of kopen.

Canon Pro Partner

Onze medewerkers worden bovendien constant bijgeschoold en geïnformeerd over nieuwe producten, want wij gaan prat op professionele service en kundig advies. Zo kun je ervan uitgaan dat we je altijd het perfecte product voor jouw eisen en wensen aanbieden. Kom langs in een van onze winkels probeer alle apparatuur zelf uit. Heb je je keuze gemaakt? Perfect, dan kan je na je aankoop gratis deelnemen aan een van onze Canon gebruikersdagen.

In ons aanbod vind je niet enkel de populaire EOS reeks met digitale spiegelreflex- en systeemcamera's voor beginners, enthousiastelingen en professionals, maar ook heel wat objectieven en accessoires zoals flitsers en battery grips. Ook bij ons te koop zijn de Canon Pixma inkjetprinters, uiteraard met bijbehorende inktpatronen en grootformaatprinters. Tenslotte bieden we ook nog een aantal professionele camcorders aan. Je ziet het, keuze te over aan Canon artikelen bij Calumet!

Naar ons assortiment Canon producten


Canon DSLR's

Van een instapmodel zoals de 100D tot de professionele Canon EOS 5Ds, bij Calumet vind je Canon spiegelreflexcamera's voor ieders niveau en budget. Alle DSLR's bieden de modernste imaging technologie, de hoogste kwaliteit aan beelden het grootste gebruikersgemak.

Als Canon Pro Partner is Calumet bovendien trots populaire full-frame spiegelreflexcamera's zoals de Canon EOS 1D X en de EOS 5D Mark III te mogen verkopen aan professionele fotografen in heel Nederland.

Naar de Canon DSLR's

Canon objectieven

Het Canon EOS system bevat meer dan 70 objectieven, van 14mm tot 800mm, genoeg keuze om perfecte beelden meet e schieten. Het Canon EF aanbod is speciaal ontwikkeld voor alle Canon volvoormaat camera's, met lenzen voor verschillende doeleinden. Zo vind je bij Calumet niet enkel fisheye objectieven, maar ook macrolenzen, tilt-shift objectieven of groothoeklenzen. EF-S lenzen zijn speciaal voor DSLR's met APS-C sensoren ontwikkeld en heb je een EOS M, dan bieden we EF-M lenzen aan.

Bekijk alle objectieven van Canon

Canon compactcamera's

De Canon IXUS en PowerShot zijn compactcamera's voor experten voor wie enkel perfecte beelden goed genoeg zijn. Ze hebben de modernste technologie, een verfijnde ergnonomie en intuïtieve handmatige bediening. Bovendien bieden de compactcamera's van Canon de mogelijkheid om bij zeer weinig licht te fotograferen.

Bekijk het aanbod aan Canon compactcamera's

Canon systeemcamera's

Het Canon EOS R systeem bestaat uit een spiegelloze systeemcamera met een full-frame sensor en bijpassende objectieven. De compacte behuizing is met de snelle, brede RF-bajonet uitgerust, waaraan m.b.v. een adapter ook EF- en EF-S-objectieven kunnen worden bevestigd.

De Canon M-serie bestaat uit spiegelloze systeemcamera's in diverse kleuren en bijpassende objectieven. Ze zijn licht, gebruiksvriendelijk, snel en kunnen met een veelvoud van accessoires gecombineerd worden.

Naar de systeemcamera's van Canon

Canon printers

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige inkjetprinter uit de Pixma-reeks, een Pixma PRO A3-printer of een grootformaatprinter, bij Canon kun je zeker zijn van een verbluffend resultaat in no-time. Snelheid en kwaliteit in 1 printer!

Vind de printers van Canon hier

Canon Camcorders

De camcorders van Canon zijn er voor iedereen die mooie herinneringen wil vastleggen of zich creatief wil uitleven met video. Met de LEGRIA-camcorders kun je snel en gemakkelijk prachtige Full HD-movies maken en delen. DE XF, XA en XL reeksen zijn dan weer eerder bedoeld voor professionele doeleinden.

Naar de camcorders van Canon

Canon accessoires

Vervolledig je Canon uitrusting met handige accessoires zoals speedlite flitsers, accu's, zonnekappen, tassen, inktpatronen voor je printer en veel meer.

Canon equipment kopen bij Calumet kan haast niet eenvoudiger: in onze webshop, in een van onze winkels of via onze gratis hotline. Calumet is Canon Pro Partner en dus kun je ervan uitgaan dat je bij ons je Canon uitrusting en toebehoren steeds aan de scherpste prijzen koopt!

Bekijk het aanbod aan Canon accessoires