Benro

Benro bij Calumet

Benro's bijzonder functionele statieven en statiefkoppen kenmerken zich door hun gebruiksgemak, stabiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn er veel handige accessoires.

De filters van Benro nemen een belangrijke positie op de markt in en dat is niet zomaar. De glazen Benro-filters behoren tot de meest kleurneutrale filters in de markt. Bij de filterhouders komt Benro steeds met nieuwe innovaties die door velen worden gekopieerd, maar nooit zo goed zijn als het origineel.

De filters zijn onderverdeeld in twee lijnen: de Master-serie voor de professionele fotograaf en veeleisende amateur, en de Universal-serie als instaplijn. Beide systemen zijn onderling uitwisselbaar.


Naar ons assortiment Benro-producten

Benro filters & filter accessoires

Benro biedt een filtersysteem met een bijzonder aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De rechthoekige filters zijn zowel in glas (van Schott) als in hars verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in de afmetingen 100 mm, 150 mm en 170 mm (alleen glas). Naast de filterhouders en rechthoekige filters biedt Benro polarisatiefilters voor gebruik in combinatie met de filterhouders. Sommige van deze kunnen zowel op daartoe geschikte objectieven als op de filterhouders worden geschroefd.

Naar de Benro filters en filter accessoires

Benro fotostatieven

De veelzijdige en stabiele fotostatieven van Benro zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Snuffel en wat rond in ons ruime assortiment en je vindt vast en zeker het juiste statief voor jouw behoeften, tegen een geweldige prijs-prestatieverhouding.Naar de Benro fotostatieven

Benro statiefkoppen

Benro heeft een uitgebreid assortiment aan statiefkoppen: van balhoofd tot gimbal en geared heads. Voor iedere fotograaf.Naar de Benro statiefkoppen

Benro videostatieven

De videostatieven van Benro zijn dankzij hun stabiele bouw en mobiliteit geschikt voor elke klus. Snuffel wat rond in ons assortiment en je vindt vast en zeker het statief waar je naar op zoek bent.Naar de Benro videostatieven

Benro sliders

Bij het maken van een video of film is de verandering van camerastandpunt een veelgebruikte techniek om visueel interessante beelden te maken, emotie uit te drukken of om diepte weer te geven. Deze verandering in camerastandpunt moet uiteraard zo vloeiend mogelijk worden uitgevoerd. Bij deze techniek kan een slider worden ingezet. Benro levert hoogwaardige sliders.

Naar de Benro sliders