1. Home/
  2. Brand page Hasselblad

Hasselblad bij Calumet

Hasselblad bij Calumet

Hasselblad is een van de toonaangevende fabrikanten van middenformaatcamera's en -objectieven. Daarnaast biedt de Zweedse onderneming diverse accessoires en hoogwaardige scanners aan.

Calumet en Hasselblad werken al jaren samen en dat brengt vele voordelen met zich mee. Zo vind je een ruime keuze aan Hasselblad-producten in onze webwinkel, waarvan vele voortdurend op voorraad zijn. Op die manier kunnen we onze klanten constant de nieuwste apparatuur aanbieden.

Verder hebben wij speciaal door Hasselblad opgeleide medewerkers die je van een perfect advies kunnen voorzien.

Naar ons assortiment Hasselblad-producten >>

Hasselblad digitale middenformaatcamera's

Digitale middenformaatcamera's

Als partner van Hasselblad kunnen wij een uitgebreide keuze aan middenformaatcamera's van de Zweedse fabrikant aanbieden. Zo kun je bij ons de Hasselblad X1D-50c, Hasselblad H4x en de Hasselblad H5x, diverse modellen van de Hasselblad H5D en natuurlijk ook de meest recente camera's Hasselblad H6D-50c, Hasselblad H6D-100c en Hasselblad X1D.

Kortom, bij Calumet vind je de Hasselblad-camera die op je wensen aansluit.

Naar ons assortiment Hasselblad-middenformaatcamera's >>

Hasselblad objectieven

Objectieven

De Hasselblad-objectieven van de nieuwe XCD-serie bieden precies die prestaties, die een Hasselblad-camera recht aan doen. Hun ontwerp is voortreffelijk en de beeldkwaliteit is onovertroffen.

Naar ons assortiment Hasselblad-objectieven >>

Hasselblad accessoires

Accessoires

Bij ons vind je een ruime keuze aan Hasselblad-accessoires. Het assortiment van speciaal voor camera's en objectieven van Hasselblad gefabriceerde accessoires wordt constant uitgebreid en bij ons krijg je altijd de meest recente producten.

Naar ons assortiment Hasselblad-accessoires >>

Hasselblad Flextight scanners

Scanners

Scanners van Hasselblad combineren een uitstekende kwaliteit met snelheid, veelzijdigheid en een eenvoudige bediening. Zo zijn ze bijvoorbeeld met een hoogwaardig Rodenstock-objectief uitgerust en wordt warmteruis dankzij hun design geminimaliseerd. Ze verwerken probleemloos de meeste originelen.

Naar ons assortiment Hasselblad-scanners >>