1. Home/
  2. Brand page Bowens

Bowens

Bowens bij Calumet

 

Calumet werkt nauw met Bowens samen en dat betekent dat wij de producten van Bowens constant op voorraad hebben. Zo kunnen we altijd razendsnel de nieuwste apparatuur leveren.

Elke medewerker van Calumet heeft een speciale training van Bowens gekregen en kan je precies vertellen welk product van Bowens het beste bij jouw behoeften aansluit.

Bij ons vind je een ruime keuze aan producten van Bowens: flitsers en flitssets van Bowens Gemini, flitstriggers, softboxes, windmachines en nog veel meer.

Naar onze Bowens-producten >>

Bowens studioverlichting en flitsers

Als partner van Bowens kunnen wij je een ruim assortiment aan studioverlichting aanbieden. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor de flitssets en flitskoppen van Gemini en Generation X, maar ook voor de gerenommeerde Travelpaks.

Naar de studioverlichting van Bowens >>


Bowens lichtvormers en softboxen

De lichtvormers van Bowens stellen je in staat licht zo vorm te geven zoals je je dat voorstelt. Of het nu om een softbox, een paraplu of een reflector gaat, met Bowens heb je altijd de perfecte combinatie van kwaliteit en functionaliteit.

Naar de lichtvormers en softboxen van Bowens >>


Bowens lampstatieven en accessoires

Maak de uitrusting van je studio compleet met de lampstatieven van Bowens.

Naar de lampstatieven en accessoires van Bowens >>


Bowens licht accessoires

Bowens biedt alle accessoires aan die je voor je verlichting nodig hebt en natuurlijk vind je dat alles in onze webshop. Van speedrings en flitsbuizen tot triggers, adapterringen, generatoren en nog veel meer!

Naar de licht accessoires van Bowens >>


Bowens studio accessoires

Ter aanvulling van de uitrusting van je studio vind je bij ons o.a. windmachines en diverse lampen van Bowens.

Naar de studio accessoires van Bowens >>