Onze buitendienst

Je weet vast en zeker dat je Calumet Photographic op vele manieren kunt bereiken. We hebben onze aantrekkelijke winkels en een ervaren team aan de telefoon. Maar ook onze website staat dag en nacht voor je klaar.

Er zijn echter dingen die een persoonlijk gesprek met de klant, bijvoorbeeld in de studio, vereisen. Vooral voor hoogwaardige investeringen, zoals studio-uitrusting en digitale backs, of als het om financiering gaat, is persoonlijk contact en individueel advies echt wenselijk. Het is altijd onze bedoeling geweest om met behulp van onze verkoopmedewerkers een ​​snelle service ter plaatse te kunnen bieden.

We geven je graag advies over alles wat met verlichting en camerasystemen te maken heeft, informeren je over financieringsmogelijkheden en presenteren individuele systeemoplossingen. We bieden een professionele on-site service. Maak graag een demo-afspraak voor nieuwe producten in je studio! Rechts op deze pagina vind je de contactgegevens van Wim Kohne (Filiaalleider Rotterdam). Hij maakt graag een afspraak met jou en bekijkt de mogelijkheden.

Jouw contactpersoon

Wim Kohne

Buitendienstverantwoordelijke

010 45 66 333